Ta steget, kom i form!

 För dig som behöver hjälp med att gå ned i vikt och att förbättra din kondition och hälsa har vi här på Tobo Gård ett vinnande koncept. Du får personlig coachning och hjälp, individuellt anpassad till din nuvarande livssituation. Anette Westerberg f.d. elitidrottare, landslagslöpare och flerfaldig SM-vinnare i friidrott blir din personliga tränare och coach och hjälper dig att nå dina uppsatta mål vad gäller kost, vikt och träning. Du kan få hjälp med allt från träningssupport till matlagning av nyttigare god kost. Du ges också möjlighet att delta på inspirerande dag och helgkurser med träning, umgänge och möten med människor med liknande mål. Du kan få hjälp med träning och kostrådgivning både på hemmaplan och  här på gården där vi tränar tillsammans på gymmet och i lantlig miljö.

Vi välkomnar alla som vill aktivera sig i någon form. Här på gården och i närmiljön kan Du promenera, jogga, träna på gymmet, simma i poolen (sommartid). Under sommar och höst erbjuds fina svampmarker. Här finns även möjlighet till ridlektioner.
 

loading...

På våra dags och helgkurser serveras god och nyttig mat. Denna sommarkurs gästades av Annika Ericsson, återkommande gäst-och hjälptränare samt föreläsare. Annika är flerfaldig SM-vinnare i friidrott samt anställd som avdelningschef på Sanofi, som är ett av de större  forskande hälso- och sjukvårdsföretagen i världen.

 

Vi hjälper dig mot målet utan att Du ska försaka för mycket av det goda!

Välkommen på en kostnadsfri konsultation där vi sätter upp realistiska mål. Vi går igenom kostprogram och startar träningen efter din dagsform.
På gården finns möjlighet att kombinera träning med andra aktiviteter och avkoppling.


Ta steget Du också, mot ett sundare, lättare och framför allt ett längre liv!

 

 

 

Kontakta Anette Westerberg,

tel. 0708 34 93 92

info@aajwestern.se